Relaxujte v pohodlí s HALMAR Zahradním křeslem Gardin ratan

Halmar Zahradní křeslo Gardin ratan je jedním z nejoblíbenějších křesel pro relaxaci na zahradě či terase. Jeho moderní design s množstvím barev a vysokým komfortem bude upoutávat pozornost a zároveň vám poskytne pohodlné posezení.

Krásné provedení s kovovými nohama

Toto křeslo je vyrobeno ze syntetického ratanu, což zajišťuje vysokou odolnost proti poškození vodou i sluncem. Jeho struktura je ale přesně naopak jemná a pohodlná. Jeho polštářek bude dokonale padnout na každý tvar sedadla a umocní pocit pohody.

Stojánek křesla je z oceli, což zaručuje vysokou stabilitu a dlouhou životnost. Díky černé barvě stojáku bude tento kus oblíbeným doplňkem zahrady či terasy.

Šířka tohoto křesla je 70 cm, hloubka 58 cm a výška 71 cm. Jeho podsedák je 38 cm nad zemí a je maximálně proskleněn tak aby poskytoval maximální prostor pro vaši relaxaci.

Halmar zaručuje nosnost až 100 kg, takže budete moci relaxovat i se svými nejblíže stojícími. Váhou pouze 6,3 kg bude jednoduše přemísťovatelné podle vašich potřeb.

Krásné barvy a mnoho barev pro výběr

Halmar Gardin ratan se vyrábí v několika barvách. Barevně lze kombinovat křesla i s jinými výrobky ze série Gardin a vytvořit tak oblíbené barevné provedení celé zahrady nebo terasy.

Nebudete muset hledat dlouho, aby jste našli to pravé. Naše nabídka obsahuje barevné varianty:

  • Černá
  • Bílá
  • Zelená
  • Hnědá
  • Modrá
  • Růžová

Křeslo Gardin je nejen krásným doplňkem vaší přírody, ale umocní pocit relaxace a pohody při vašich chvilkách volna nebo grilujete s rodinou a přáteli.

Křeslo Gardin

Pokud hledáte kvalitní křeslo navíc se postaráme o jeho rychlé doručení s minimálními náklady.

Pro více informací kontaktujte prosím naše zákaznické centrum.