Moderní sprchová baterie Hansa Living – bez podomítkového tělesa, v chromovém provedení (81129583)

Sprchování patří mezi oblíbené rituály v našem každodenním životě. Je to nejen příjemný způsob, jak se osvěžit a zrelaxovat, ale také důležitá součást hygieny. Aby bylo sprchování pohodlné a příjemné, je důležité mít kvalitní a spolehlivou sprchovou baterii. A právě jednou z takových je sprchová baterie Hansa Living bez podomítkového tělesa.

schrhová baterie Hansa Living

Základní informace o sprchové baterii Hansa Living

Tato moderní termostatická podomítková sprchová baterie, vyrobená v Německu, se vyznačuje svým jednoduchým a elegantním designem v chromovém provedení. Díky nízkému profilu je vhodná do každé koupelny. Baterie je velmi spolehlivá a je vybavena technologií Hansaeco, která zajišťuje úsporu vody a energie.

Průtok baterie činí 29,4 litrů/minutu, díky čemuž si můžete užít silný proud vody a intenzivní masážní účinky při používání sprchy. Baterie je vybavena širokým teplotním rozsahem a rychlou reakcí na změny teploty vody.

Výhody použití sprchové baterie Hansa Living

Kromě elegantního designu a spolehlivého provozu nabízí sprchová baterie Hansa Living také několik dalších výhod. V první řadě jde o montáž bez podomítkového tělesa, což vám ušetří čas i peníze na náklady spojené s montáží. Dále je baterie velmi snadno ovladatelná pomocí dvou ergonomických kohoutků, které lze intuitivně ovládat i mokrými rukama.

Další výhodou použití této baterie je úspora vody a energie díky technologii Hansaeco. Díky ní můžete ušetřit až 50 % vody a energie, aniž by to mělo vliv na kvalitu sprchování. Tato technologie tak není jen ekologická, ale také šetří vaši peněženku.

Závěrem

Pokud hledáte kvalitní, spolehlivou a moderní sprchovou baterii, je Hansa Living bez podomítkového tělesa tou správnou volbou. Její jednoduchý design v chromovém provedení se hodí do každé koupelny a díky technologii Hansaeco navíc šetříte vodu a energii. Zajímá-li vás tato baterie více, můžete si ji zakoupit na našem e-shopu https://www.isolund.cz/produkt/sprchova-baterie-hansa-living-bez-podomitkoveho-telesa-chrom-81129583.