Dětská postel s úložným prostorem v růžové barvě – Sen 140X70 cm


Bezpečná a pohodlná postel

Dětská postel Sen 140X70 cm je vyrobena z kvalitní nábytkové desky, což zaručuje její pevnost a stabilitu. Zaoblené hrany zaručují bezpečnost dětí při používání postele. Díky dlouhým ložným deskám spojeným spojkou pro zpevnění konstrukce, je postel ještě stabilnější a dokáže unést až 100 kg váhy.

Vyrobení z 18 mm laminované desky zaručuje, že se postel nezačne rychle opotřebovávat a bude sloužit i po několika letech stále jako nová.

Komfort a jednoduchost díky úložnému prostoru

Tuto postel ocení především rodiče, protože nabízí i praktický úložný prostor pod postelí. To usnadní ukládání věcí a doplňků do dětského pokoje a nezabere to navíc žádné místo.

Například tuto dětskou postelí můžete zakoupit zde na stránkách Nabytekhned.cz:
Dětská postel s úložným prostorem Sen 140X70 cm Růžová na Nabytekhned.cz

Opravdový sen s matrací

Postel je vybavena FLEX odpruženým rámem, který je vyroben z vrstevně lepených březových lamel. Ty jsou profilované do lehkého oblouku a zvyšují tak komfort a elasticitu matrace. Díky tomu poskytuje matrace dostatečnou oporu a ventilaci. Tento odpružený rám zaručuje, že se dítěti bude dobře spát a snadno vstávat.

Skládá se z řady lamel upevněných vysoce pevnými syntetickými pásy, které zaručují rovnoměrné a odolné rozložení lamel na rámu postele. Sada obsahuje plastové kryty lišt proti vrzání a montážní příslušenství.

Závěr

Postel Sen 140X70 cm se svým designem barev a rozměrů je vhodná pro každý moderní dětský pokoj. Praktický úložný prostor pod postelí zlepší organizaci věcí v pokoji. Odpružený rám zajistí maximální pohodlí pro dítě. Tato postel je skvělou volbou pro každého rodiče, kteří hledají funkční a zároveň pohodlnou postel pro své dítě.

Dětská postel s úložným prostorem v růžové barvě - Sen 140X70 cmDětská postel s úložným prostorem v růžové barvě - Sen 140X70 cmDětská postel s úložným prostorem v růžové barvě - Sen 140X70 cm

Vložením tohoto textového řádku na vaši webovou stránku vytvoříte ode mě odkaz na stránky Nabytekhned.cz, což
je registrace uživatelů umožňující jim nákupy zboží z pohodlí domova.